Hurghada, Egyptin suosittu lomakohde Punaisenmeren rannalla, tarjoaa matkailijoille laajan valikoiman ravintoloita, joista valita. Alueella on monia kansainvälisiä ja paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia ja monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja.

Erityisesti merenelävät ovat Hurghadan ravintoloiden suosiossa. Tuoreet kala- ja äyriäisruoat tarjoavat matkailijoille ainutlaatuisen makuelämyksen. Useat merenrantaravintolat valmistavat tuoreita kaloja grillattuina, paistettuina tai höyrytettyinä erilaisilla mausteilla ja kastikkeilla.

Vaikka merenelävät ovat Hurghadan erikoisuus, alueella on myös paljon muita ravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman kansainvälistä ruokaa. Matkailijat voivat nauttia esimerkiksi italialaista, kiinalaista, japanilaista ja libanonilaista ruokaa. Myös perinteinen egyptiläinen ruoka on hyvin edustettuna ja tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurimatkailukokemuksen.

Ravintoloiden ilmapiiri on usein rento ja välimerellinen, mikä tekee ruokailukokemuksesta vieläkin nautittavamman. Merinäköalalla varustetut ravintolat tarjoavat upeat puitteet ruokailuun ja usein myös elävää musiikkia tai muita viihdyttäviä ohjelmanumeroita.

Hurghadan suositut ravintolat ovat erinomainen paikka pysähtyä nauttimaan herkullisesta ruoasta ja rentoutumaan lomailun keskellä. Matkailijoilla on täällä mahdollisuus tutustua uusiin makuihin ja nauttia paikallisista herkuista. Huomaamaton palvelu ja ystävällinen ilmapiiri tekevät ruokailuhetken Hurghadassa unohtumattomaksi.

 • El Halaka: El Halaka on suosittu ravintola Hurghadassa, joka tarjoaa laajan valikoiman mereneläviä. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat tuoreet kalat ja äyriäiset, ja paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti grillattuja katkarapuja.
 • Makani Cafe: Makani Cafe on viihtyisä kahvila-ja ravintolakompleksi Hurghadan keskustassa. Paikka tunnetaan herkullisista aamiaisistaan ja kahvivalikoimastaan. Makani Cafesta löydät myös terveellisiä välipaloja ja kevyitä lounasvaihtoehtoja.
 • Starfish: Starfish on tyylikäs ravintola Hurghadan rantakadulla. Täällä voit nauttia laadukkaasta meren antimista ja kansainvälisistä ruokalajeista. Ravintola tarjoaa myös upean näköalan Punaiselle merelle.
 • Sofra: Sofra on perinteinen egyptiläinen ravintola, joka tarjoaa autenttisia paikallisia ruokalajeja. Sofran asiakkaat suosittelevat erityisesti egyptiläiset kebabit ja mausteiset tahinit.
 • Felfela: Felfela on suosittu ketjuravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman arabialaisia ruokalajeja. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi hummuksesta, falafelista ja erilaisista kebab-annoksista.
 • The Lodge: The Lodge on hurghadalainen ravintola, joka tarjoaa länsimaista ruokaa ja kansainvälisiä ruokalajeja. Paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti ravintolan pihviä ja paikallisia juomia.
 • Fattoosh: Fattoosh on suosittu puutarharavintola, joka tarjoaa tuoreita ja terveellisiä salaatti- ja mezzalajitelmiä. Paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti ravintolan fetasalaattia ja itse tehtyä hummusta.
 • Little Buddha: Little Buddha on ravintola, jossa voit nauttia sekä sushia että thaimaalaista ruokaa. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja moderni, ja asiakkaat suosittelevat erityisesti mereneläviä ja nuudeleita.
 • Shams El Balad: Shams El Balad on viehättävä ravintola Hurghadan vanhan kaupungin alueella. Täällä voit nauttia perinteisistä egyptiläisistä ruokalajeista, kuten lihaisista tajineista ja mausteisista keitoista.
 • Mirage: Mirage on suosittu italialainen ravintola Hurghadan keskustassa. Ravintolassa tarjoillaan herkullista pizzaa ja pastaa, ja paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti ravintolan tiramisua.
 • La Perla: La Perla on tyylikäs ravintola, joka tarjoaa sekä italialaista että kansainvälistä ruokaa. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat merenelävät, kuten hummeri ja simpukat, sekä herkulliset jälkiruoat.
 • Mohandas: Mohandas on intialainen ravintola, joka tarjoaa autenttisia intialaisia ruokalajeja. Paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti ravintolan kana tikka masalaa ja papumuhennosta.
 • El Dahar Restaurant: El Dahar Restaurant on perinteinen egyptiläinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia paikallisia ruokia. Ravintola sijaitsee Hurghadan vanhassa kaupungissa, ja paikalliset asiakkaat suosittelevat erityisesti ravintolan kebab-annoksia.
 • El Sayadin: El Sayadin on upea rantaravintola, jossa voit nauttia paitsi herkullisesta ruoasta myös upeasta merimaisemasta. Ravintolassa tarjoillaan laadukkaita meren antimia ja erilaisia mereneläviä.

Loppusanat

Hurghada on Egyptin suosituin turistikaupunki, jossa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja ja upeita nähtävyyksiä. Kaupungissa voi nauttia myös herkullisista ruokaelämyksistä, sillä Hurghadassa on lukuisia laadukkaita ravintoloita.

Hurghadan suositut ravintolat tarjoavat monipuolisia makuelämyksiä niin paikallisesta kuin kansainvälisestäkin keittiöstä. Listasimme artikkelissamme muutamia suosituimpia ravintoloita Hurghadassa, kuten Tarboush Lebanese Restaurant ja Starvin’ Marvin’s. Näissä ravintoloissa pääsee maistelemaan perinteisiä libanonilaisia herkkuja sekä nauttimaan kansainvälisestä ruoasta merinäköalalla.

Hurghadan ravintoloiden monipuolisuus tarjoaa jokaiselle jotakin. Voit nauttia rantaravintolan tunnelmasta tai valita perinteisen ägyptiläisen ravintolan herkullisine kalaruokineen. Ruoan lisäksi monissa ravintoloissa on tarjolla myös viihdykettä, kuten livemusiikkia ja tanssiesityksiä.

Jos suunnittelet matkaa Hurghadaan, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan kaupungin ravintolatarjontaan. Hurghadan suositut ravintolat tarjoavat ikimuistoisia ruokaelämyksiä, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa.

Muista myös kommentoida artikkeliamme ja jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa. Kerro meille omat kokemuksesi Hurghadan ravintoloista ja vinkkejäsi muille matkailijoille.

Lue lisää Hurghadan suosituista ravintoloista artikkelistamme ja suunnittele unohtumaton ruokamatka Egyptin aurinkoiseen kaupunkiin!