Ranskalainen tunnelma

L’Escargot on tunnettu ravintola Soussessa, joka tarjoaa vierailleen aitoa ranskalaista tunnelmaa. Ravintolan sisustus on elegantti ja tyylikäs, luoden romanttisen ilmapiirin illallisille tai romanttisille treffeille. Ruokalista on laadukas ja monipuolinen, tarjoten perinteisiä ranskalaisia herkkuja aina escargotista coq au viniin.

Ravintolasta löytyy myös viihtyisä terassi, jossa voi nauttia ateriasta auringonlaskun aikaan tai illan tummetessa. L’Escargot on suosittu paikka niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoiden keskuudessa, ja varaus kannattaa tehdä etukäteen varmistaakseen pöydän ravintolasta.

Pääruoat

L’Escargotin pääruoat ovat herkullisia ja laadukkaita. Ravintola tunnetaan erityisesti escargotista eli etanoista, jotka valmistetaan perinteiseen tapaan valkosipulilla, persiljalla ja voilla. Lisäksi tarjolla on erilaisia liharuokia, kuten coq au vin ja entrecotea sekä tuoreita mereneläviä ja kasvisvaihtoehtoja.

Pääruoat ovat usein runsaita ja täyttäviä, joten niistä saa varmasti nauttia lounaalla tai illallisella. Ruoka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja annokset ovat herkullisia ja tyydyttäviä. L’Escargotin palvelu on myös erinomaista, ja henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista.

Jälkiruoat

Jälkiruoat ovat myös yksi L’Escargotin vahvuuksista. Tarjolla on perinteisiä ranskalaisia jälkiruokia kuten crème brûlée, tuoreita macaroneja ja suklaamoussea. Jälkiruoat ovat herkullisia ja viimeistelevät aterian täydellisesti.

Ravintolasta löytyy myös laadukas viinilista, josta voi valita sopivan juoman ruoan kanssa. L’Escargot sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ruoasta ja tunnelmallisesta ympäristöstä tunnetussa ranskalaisessa ravintolassa.

Viinilista

L’Escargot on yksi Soussen suosituimmista ravintoloista, ja sen viinilista ei jätä ketään kylmäksi. Valikoima kattaa niin paikalliset viinit kuin kansainväliset huippumerkit, ja sommelierit ovat aina valmiita auttamaan valinnassa. Voit valita viiniksi esimerkiksi tunisialaisen Chenini Blancin tai ranskalaisen Bordeaux’n, ja ne sopivat täydellisesti ruokien kanssa. L’Escargotin viinilista on houkutteleva niin viinin ystäville kuin niillekin, jotka vasta aloittelevat viinien maailmassa.

Viihtyisä terassi

Ravintolan viihtyisä terassi on täydellinen paikka nauttia ateriasta auringonpaisteessa. Kauniisti sisustettu terassi tarjoaa upeat näkymät Soussen vanhaan kaupunkiin ja merelle. Voit rentoutua korkealaatuisilla patjoilla ja nauttia tunnelmasta samalla, kun ammattitaitoinen henkilökunta seuraa, että sinulla on kaikki mukavuudet. Terassilla voit kokea auringonlaskun kauneuden ja maistella herkullisia ruokia ja juomia, tehden siitä unohtumattoman kokemuksen Soussessa vieraillessasi.

Ystävällinen palvelu

L’Escargotin henkilökunta on tunnettu ystävällisyydestään ja ammattitaidostaan. He tekevät kaikkensa varmistaakseen, että vieraat viihtyvät ja saavat parasta mahdollista palvelua. Riippumatta siitä, oletko paikallinen vierailija tai ulkomaalainen turisti, henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan suositelluista aterioista ja viineistä. Ystävällinen palvelu luo lämpimän ja vieraanvaraisen ilmapiirin, joka tekee vierailustasi L’Escargot-ravintolassa ikimuistoisen.

Tunnelmallinen sisustus

L’Escargot on suosittu ravintola Soussessa, Tunisiassa, joka tunnetaan tunnelmallisesta sisustuksestaan. Astuessaan ravintolaan asiakkaat voivat huomata seinillä roikkuvat vanhat valokuvat ja antiikkiset kalusteet, jotka luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Ravintolan sisustus on hienostunut ja tyylikäs, ja se luo täydellisen ympäristön nauttia herkullisista aterioista.

Suositut annokset

L’Escargotin menu tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä tunisialaisia ruokia, kuten tagineja, couscousia ja erilaisia meze-vaihtoehtoja. Yksi ravintolan suosituimmista annoksista on escargot eli etanat valkosipulivoissa. Tämä herkullinen ja perinteinen ruokalaji on ehdoton kokeilemisen arvoinen, jos vierailija haluaa maistaa paikallisia makuja. Lisäksi ravintola tarjoaa laajan valikoiman viinejä, jotka sopivat täydellisesti yhteen herkullisten ruokien kanssa.

Illallinen auringonlaskun aikaan

L’Escargotin paras aika vierailla on auringonlaskun aikaan, kun ravintolan terassi tarjoaa upeat näkymät merelle. Illallinen auringonlaskun aikaan on erityisen romanttinen ja unohtumaton kokemus, kun vierailijat voivat nauttia herkullisesta ruoasta ja viinistä samalla kun ihastelevat kaunista maisemaa. Tunnelma ravintolassa on rento ja viehättävä, ja siellä vierailevat voivat todella rentoutua ja nauttia tasokkaasta ruoasta ja palvelusta.

Täten, L’Escargot on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola Soussessa, joka tarjoaa paitsi herkullista ruokaa myös ainutlaatuisen ja tunnelmallisen kokemuksen vierailijoilleen.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

 • TripAdvisor
  Tämä on yksi parhaiten arvostelluista ravintoloista Soussessa. Lue arvosteluita ja katso asiakkaiden ottamia kuvia.
 • Lonely Planet
  Tunnettu matkailusivusto suosittelee L’Escargotia herkullisista paikallisruuistaan. Tutustu suosituksiin ja ruokalistaan.
 • Yelp
  L’Escargot on saanut paljon positiivisia arvioita Yelpissä. Lue asiakkaiden kokemuksia ja katso kuvia annoksista.
 • Facebook
  Ravintolan virallinen Facebook-sivu pitää sinut ajan tasalla uutisista ja tulevista tapahtumista. Seuraa sivua saadaksesi päivitykset.
 • TheFork
  Varaa pöytä L’Escargot-ravintolasta helposti TheFork-palvelun kautta. Löydät myös asiakasarvosteluja ja suosituksia.