Kleopatra Restaurantin historia

Kleopatra Restaurant on yksi Alanyan vanhimmista ja suosituimmista ravintoloista. Se avattiin vuonna 1985 ja on sittemmin kasvanut yhdeksi Alanyan ikonisimmista ruokapaikoista. Ravintolan perustaja on paikallinen yrittäjä Mehmet Yılmaz, joka halusi tuoda paikallisille ja matkailijoille ainutlaatuisen ruokailukokemuksen.

Alun perin ravintola oli pieni ja vaatimaton, mutta sen maine ja suosio kasvoivat nopeasti. Kleopatra Restaurantin taidokkaasti valmistetut ruoat ja ystävällinen palvelu keräsivät kiitosta asiakkailta, ja pian ravintola tunnettiin ympäri Alanyaa ja sen ulkopuolella.

Ravintolan menestyksen myötä Kleopatra Restaurant pystyi laajentamaan tilojaan ja tarjoamaan entistä laajemman valikoiman herkullisia ruokia. Vuosien varrella ravintolassa onkin vieraillut monia kuuluisuuksia ja julkkiksia, jotka arvostavat sen ainutlaatuista tunnelmaa ja herkullista ruokaa.

Ravintolan sijainti

Kleopatra Restaurant sijaitsee Alanyan keskustassa, aivan Kleopatra-rannan läheisyydessä. Sen sijainti on erinomainen, sillä se tarjoaa upeat näkymät Välimerelle ja Alanyan linnoitukselle. Ravintola on helposti saavutettavissa sekä kävellen että julkisilla kulkuvälineillä, ja sen läheisyydessä on myös hyvin pysäköintitilaa.

Ravintolan ulkoasultaan klassinen ja tyylikäs. Siellä on ulkoterassi, jossa asiakkaat voivat nauttia ruoan lisäksi myös upeista maisemista ja raikkaasta meri-ilmasta. Sisätiloissa on viihtyisä ja kodikas tunnelma, jossa on esillä myös paikallista taidetta ja käsityötuotteita.

Kleopatra Restaurantin sijainti tekee siitä ihanteellisen ravintolan niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Se on suosittu valinta romanttisille illallisille, perhejuhlille ja liiketapaamisille. Monet matkailijat palaavat ravintolaan uudelleen vierailtuaan siellä ensimmäistä kertaa.

Kleopatra Restaurantin menut ja tarjonta

Kleopatra Restaurant tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ruokia, jotka ovat peräisin sekä paikallisesta että kansainvälisestä keittiöstä. Ravintola tunnetaan erityisesti sen tuoreista merenelävistä ja grilliruoista, jotka valmistetaan parhaista raaka-aineista.

Ravintolan menu sisältää myös runsaasti vaihtoehtoja kasvisruokaa ja vegaaniruokaa suosiville asiakkaille. Kleopatra Restaurantilla ymmärretään erityisruokavalioiden merkitys, ja he pyrkivät tarjoamaan herkullisia vaihtoehtoja kaikille asiakkaille.

Kleopatra Restaurantin viinilista on laaja ja sisältää valikoiman sekä paikallisia että kansainvälisiä viinejä. Tarjolla on myös maukkaita jälkiruokia, kuten perinteistä turkkilaista baklavata ja erilaisia jäätelöitä.

Ravintolan ystävällinen henkilökunta on aina valmis suosittelemaan asiakkaille sopivia ruokia ja auttamaan erityistoiveiden kanssa. Kleopatra Restaurantin tunnelma on rento ja lämminhenkinen, ja siellä asiakkaat voivat nauttia ruoastaan pitkällä lounaalla tai romanttisella illallisella.

Kaiken kaikkiaan Kleopatra Restaurant on Alanyan yksi suosituimmista ruokapaikoista, josta löytyy herkullisia vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Ravintola onnistuu yhdistämään laadukkaat raaka-aineet, taidokkaan valmistuksen ja ainutlaatuisen ilmapiirin luodakseen unohtumattomia ruokakokemuksia asiakkailleen.

Suositellut ruoka-annokset

Alanyassa sijaitseva Kleopatra Restaurant on yksi kaupungin suosituimmista ravintoloista, ja se tarjoaa herkullisia ruoka-annoksia turisteille ja paikallisille asukkaille. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja niin liha-, kala- kuin kasvisruokaa suosiville.

Yksi ravintolan suosituimmista ruoka-annoksista on Kleopatra Special -annos, jossa yhdistyvät grillattu kanafilee, paistetut perunat, hedelmäinen salaatti ja valkosipulikastike. Tämä herkullinen annos sopii erinomaisesti sekä lounaaksi että illalliseksi. Myös ravintolan pihvi-annokset, kuten pippuripihvi ja bearnaise-kastikkeella tarjoiltu naudanpihvi, ovat suosittuja vaihtoehtoja lihansyöjille.

Ravintolan monipuolinen listalta löytyy myös useita kalavaihtoehtoja. Suosittelemme erityisesti ravintolan tuoretta grillattua meriahventa, joka tarjoillaan yleensä perunamuusin ja paistettujen kasvisten kera. Meriahvenessa on herkkä ja maukas maku, joka varmasti miellyttää kalasta pitäviä asiakkaita.

Kasvisruokaa suosiville Kleopatra Restaurant tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja. Ravintolan kasviscurry täytetyt munakoisot ovat erityisen suosittuja. Munakoisot täytetään herkullisella kasvistäytteellä ja tarjoillaan mausteisen currykastikkeen kera. Tämä annos tarjoaa maukasta vaihtelua perinteisemmille liha- ja kalaruoille.

Ravintolan palvelu ja asiakaspalautteet

Kleopatra Restaurantin palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Ravintolan henkilökunta tekee parhaansa, jotta asiakkailla olisi miellyttävä ruokailukokemus. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä ravintolan ystävälliseen palveluun ja hyvään asiakaspalveluun.

Ravintolassa on positiivinen ja rento ilmapiiri, ja asiakkaat ovat kehuneet ravintolan viihtyisää sisustusta ja mukavia istumapaikkoja. Ravintolan sijainti lähellä Alanyan upeaa Kleopatra-rantaa on myös suuri plussa, sillä asiakkaat voivat nauttia ruoasta samalla kun ihailevat maisemia.

Asiakaspalautteet ravintolan ruoasta ovat olleet erittäin positiivisia. Monet asiakkaat ovat kehuneet ruoan tuoreutta ja hyvää makua. Erityiskehumista ovat saaneet ravintolan herkulliset grilliruoat ja kalavaihtoehdot. Myös kasvisruokaa suosivat asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ravintolan kasvisannoksiin.

Hinnat ja hintataso

Kleopatra Restaurant tarjoaa herkullisia ruoka-annoksia kohtuuhintaan. Ravintolan hintataso on keskitasoa, ja annokset ovat hintansa arvoisia. Esimerkiksi pääruoan hinnat vaihtelevat noin 10-20 euron välillä, riippuen tilatusta annoksesta.

Ravintolassa on myös tarjolla päivän lounasmenu, joka on erittäin edullinen vaihtoehto lounastajille. Lounasmenu sisältää usein keiton tai salaatin alkuruoaksi, pääruoan sekä jälkiruoaksi kahvin tai teen. Lounasmenuun kuuluva ruoka on laadukasta ja monipuolista.

Kokonaisuudessaan Kleopatra Restaurant tarjoaa laadukasta ruokaa kohtuuhintaan. Ravintolassa voi nauttia herkullisista ruoista hyvässä seurassa ja viihtyisässä ympäristössä. Suosittelemme vierailemaan Kleopatra Restaurantissa, jos etsit hyvää ruokaa Alanyan matkallasi.

Aukioloajat ja varaustiedot

Kleopatra Restaurant sijaitsee Alanyan vanhassakaupungissa, aivan historiallisen linnoituksen vieressä. Ravintola on avoinna päivittäin aamusta iltaan, tarjoten herkullisia ruokia sekä aamiaisesta myöhäiseen illalliseen. Aamiaisbuffet on tarjolla kello 8.00-10.30, ja illallinen on saatavilla kello 18.00-23.00.

Varaustiedot on suositeltavaa tehdä etukäteen, varsinkin ruuhka-aikoina. Kleopatra Restaurantin henkilökunta puhuu sujuvasti useita eri kieliä, joten varausten tekeminen onnistuu helposti myös englanniksi. Ravintola ottaa vastaan varausta niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Varausta tehdessä on hyvä mainita mahdolliset erityisruokavaliot tai allergiat, jotta ravintola voi tarjota asiakkaille sopivat vaihtoehdot. Kätevä vaihtoehto on myös käyttää ravintolan verkkosivuilla olevaa online-varausjärjestelmää.

Tunnelma ja sisustus ravintolassa

Kleopatra Restaurantin tunnelma on rento ja viihtyisä. Ravintolassa on sekä sisätiloja että ulkoterassi, joten asiakkaat voivat valita haluavatko he nauttia ruokaa sisällä vai ulkona. Sisätiloissa on tyylikäs ja moderni sisustus, jossa yhdistyvät pehmeät sävyt ja tyylikkäät yksityiskohdat. Ravintolassa on tilaa noin 150 hengelle, joten se soveltuu myös suuremmille ryhmille.

Kleopatra Restaurantin ulkoterassi tarjoaa upean merinäköalan ja on täydellinen paikka nauttia aterian aikana auringonlaskusta tai illan viileistä tuulahduksista. Terassilla on viihtyisiä istumapaikkoja sekä pöytiä että sohvia, mikä luo intiimin ja rentouttavan tunnelman. Ravintola järjestää myös satunnaisesti live-musiikki-iltoja, jotka luovat vieläkin enemmän viihdyttävää ilmapiiriä ravintolaan.

Kleopatra Restaurantin suosio ja suositukset matkailijoiden keskuudessa

Kleopatra Restaurant on kerännyt runsaasti positiivisia arvosteluja ja suosituksia matkailijoiden keskuudessa. Ravintola on kuuluisa herkullisesta ruoastaan ja ystävällisestä palvelustaan. Laaja valikoima ruokalajeja tyydyttää erilaisten makutottumuksien ja ruokarajoitusten tarpeet.

Erityisesti Kleopatra Restaurantin meren antimet ovat saaneet paljon kiitosta. Tuoreet merenelävät valmistetaan taitavasti ja tarjoillaan kauniisti esille laitettuna. Myös paikalliset tuoreet raaka-aineet ja perinteiset turkkilaiset ruoat saavat paljon kehuja.

Ravintolan palvelusta ja asiakaspalvelusta on myös pelkkää positiivista sanottavaa. Kleopatra Restaurantin henkilökunta on ystävällistä, ammattitaitoista ja avuliasta. He ovat aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan vinkkejä ruoka- ja juomavalintojen suhteen.

Matkailijat suosittelevat erityisesti Kleopatra Restaurantia niille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta ja viettää rentoa iltaa kauniissa ympäristössä. Ravintola on saavuttanut mainetta sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa, ja se on erinomainen vaihtoehto niin romanttisille illallisille kuin rennoille perhepäivällisille.

Kleopatra Restaurant tarjoaa herkullista ruokaa, upean merinäköalan ja lämminhenkisen ilmapiirin, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa käymään siellä uudelleen ja uudelleen.