Tunnelmallinen sisustus

Old Istanbul Restaurant on yksi Alanyan suosituimmista ravintoloista, ja sen suosio perustuu paitsi herkulliseen ruokaan myös upeaan tunnelmaan. Ravintola sijaitsee Alanyan vanhassa kaupungissa, joten se on saanut inspiraationsa perinteisestä turkkilaisesta arkkitehtuurista ja sisustuksesta. Ravintolan seinät on koristeltu kauniilla arabeski-kuvioilla, ja katosta roikkuu perinteisiä turkkilaisia lyhtyjä. Tunnelmaa luovat myös pehmeät tekstiilit, kuten värikkäät matot ja tyynyt. Ravintolan sisustus on kokonaisuudessaan autenttinen ja luo vierailijoille aidon turkkilaisen tunnelman.

Autenttinen turkkilainen ruoka

Old Istanbul Restaurant tunnetaan erityisesti autenttisesta turkkilaisesta ruoastaan. Menusta löytyy laaja valikoima perinteisiä turkkilaisia ruokia, kuten kebabeja, pidejä, mezejä ja tarjoilijoiden suosikki Kleopatran kanaa. Ravintolassa käytetään ainoastaan tuoreita raaka-aineita, ja kaikki ruoat valmistetaan perinteisiä reseptejä kunnioittaen. Monet ruoat valmistetaan myös ravintolan omassa keittiössä, ja ne tarjoillaan kauniisti koristelluilla lautasilla. Old Istanbul Restaurantissa pääsee siis todella maistamaan aitoa turkkilaista ruokaa parhaimmillaan.

Lautasella herkkuja Istanbulista

Old Istanbul Restaurant tarjoaa vierailleen myös mahdollisuuden maistaa Istanbulin herkkuja. Ravintolalla on erikoismenu, jossa pääsee tutustumaan Istanbulin parhaisiin ruokalajeihin. Tällaisia herkkuja ovat esimerkiksi kansainvälisesti tunnettu pide, joka on turkkilainen versio pizza, sekä mezet, jotka ovat pieniä alkupaloja yhteisellä tarjottimella. Erikoismenun avulla vierailija voi tutustua Istanbulin monipuoliseen ja herkulliseen ruokakulttuuriin ilman matkustamista aina Istanbuliin asti.

Old Istanbul Restaurant on siis ehdoton vierailukohde Alanyassa, jos haluaa maistaa aitoa turkkilaista ruokaa ja uppoutua Istanbulin tunnelmaan. Ravintolan tunnelmallinen sisustus ja autenttinen ruoka tarjoavat unohtumattoman elämyksen kaikille vierailijoille. Olitpa sitten lomalla Alanyassa tai etsimässä uutta ravintolaa kaupungista, Old Istanbul Restaurant on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka.

Ystävällinen palvelu

Old Istanbul Restaurant Alanyassa on tunnettu ystävällisestä palvelusta, joka on yksi sen suurimmista vetovoimatekijöistä. Ravintolan henkilökunta kohtelee asiakkaita lämpimällä ja huomaavaisella tavalla, mikä tekee vierailusta erityisen miellyttävän. He ovat aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan erinomaista palvelua, joka tekee vierailusta ikimuistoisen.

Ravintolan omistajat ovat panostaneet asiakaspalvelun laatuun ja kouluttaneet henkilökuntaa tarjoamaan parasta mahdollista kokemusta asiakkaille. He tiedostavat sen, että ystävällinen palvelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat asiakkaiden tyytyväisyyteen. Asiakkaille annetaan aikaa tutustua ruokalistaan ja heille annetaan suositukset ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joita heillä saattaa olla ravintolan ruokalajeista ja erikoisuuksista.

Ravintolan ystävällinen palvelu tuo mukavan ja rentouttavan tunnelman, joka tekee vierailusta ikimuistoisen. Asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi, ja tämä ystävällinen palvelu luo positiivisen ilmapiirin koko ruokailukokemukselle.

Ruokailu merinäköalalla

Old Istanbul Restaurant sijaitsee upealla paikalla Alanyan keskustassa, jonka ansiosta ravintolasta avautuu upeat merinäköalat. Ravintolan terassilta voi ihailla kaunista Välimerta ja nauttia samalla maistuvista ruokalajeista. Merinäköala luo romanttisen ja rauhoittavan tunnelman ruokailuhetkelle.

Terassi on viihtyisä ja tilava, ja se tarjoaa upeat maisemat, jotka täydentävät täydellisesti ruokailukokemuksen. Päivisin aurinko valaisee terassin ja luo kauniin ja valoisan ympäristön, kun taas illalla terassi muuttuu romanttisemmaksi paikaksi, kun auringonlasku luo kauniin väriloiston merelle.

Merinäköalasta voi nauttia niin ruokaa nauttiessa kuin myös illanvietossa ystävien kanssa. Ravintolan sijainti mahdollistaa myös kävelyretken rannalle ruokailun jälkeen, jolloin voi jatkaa rentoutumista meren äärellä.

Suositut ruokalajit

Old Istanbul Restaurant tunnetaan herkullisista perinteisistä turkkilaisista ruokalajeistaan, jotka houkuttelevat paikallisia ja matkailijoita. Ravintolan menu tarjoaa laajan valikoiman ruokia, jotka ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista.

Yksi suosituimmista ruokalajeista on grillattu kebab, joka on valmistettu tuoreista ja maukkaista aineksista. Kastikkeen ja lisukkeiden kanssa tarjoiltuna tämä ruokalaji tarjoaa täyteläisen ja herkullisen maun, joka vie kielen mennessään.

Toinen suosittu ruokalaji on täytetyt paprikat ja tomaatit, jotka ovat täynnä mausteista lihaa ja riisiä. Nämä ruoat tarjoavat herkullisen yhdistelmän makuja ja täyttävät vatsan tyydyttävästi.

Jälkiruoista suosituimpia ovat baklava ja turkkilainen kahvi. Baklava on makea leivonnainen, joka on valmistettu pähkinöistä ja hunajasta. Turkkilainen kahvi on ainutlaatuinen ja vahva kahvi, joka tarjoillaan perinteisessä kupissa.

Old Istanbul Restaurantin ruokalajit tarjoavat matkailijoille aitoa turkkilaista makuelämystä. Ravintola on tunnettu korkealaatuisista ja autenttisista ruoistaan, ja se houkuttelee ruokailijoita ympäri maailmaa.

Sopii myös lapsiperheille

Old Istanbul Restaurant on yksi Alanyan suosituimmista ravintoloista, ja se sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Ravintola tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä turkkilaisia ruokia, jotka maistuvat myös nuorimmille ruokailijoille. Lapset voivat esimerkiksi nauttia herkullisista pitaleivistä täytettyinä kebabilla tai juustolla.

Ravintolassa on lapsille suunnattu leikkipaikka, jossa he voivat viettää aikaa ruokailun jälkeen. Siellä on muun muassa leluja, pelejä ja jopa pieni liukumäki. Leikkipaikka on turvallinen ja valvottu, joten vanhemmat voivat nauttia rauhassa ruoastaan, kun lapset viihtyvät leikin parissa.

Old Istanbul Restaurantissa on myös lastenlista, jossa on tarjolla pienempiä annoksia lapsille. Listalta löytyy esimerkiksi kananugetteja, spagettia ja lihapullia, jotka vievät taatusti pienen herkkusuun kielen mennessään. Lastenlista on hinnoiteltu hyvin, joten se sopii myös perheen pienimmälle budjetille.

Hinnat ja maksutavat

Old Istanbul Restaurant tarjoaa herkullisia ruokia kohtuulliseen hintaan. Hinnat ravintolassa vaihtelevat annoksen koon ja sisällön mukaan. Esimerkiksi pääruuat liikkuvat hintahaarukassa 10-20 euroa. Aterian yhteyteen voi tilata myös halutessaan alkupaloja, jotka maksavat 5-10 euroa.

Ravintola hyväksyy yleisimmät maksukortit, joten asiakkaiden ei tarvitse huolehtia käteisen varaamisesta ruokailua varten. Lisäksi ravintolassa voi maksaa myös käteisellä. Ravintolan henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista, joten he auttavat mielellään maksutapojen kanssa, mikäli asiakkailla ilmenee kysymyksiä tai erityistoiveita.

Lisäksi ravintolassa on käytössä myös tasaraha-alennus: mikäli asiakas maksaa laskunsa tasarahalla, he saavat 5% alennuksen kokonaishinnasta. Tämä on oiva tapa säästää hieman rahaa ruokailun yhteydessä. Alennus koskee kaikkia ravintolan ruoka- ja juomatuotteita, eikä siihen liity erityisiä ehtoja tai rajoituksia.

Aukioloajat ja sijainti

Old Istanbul Restaurant sijaitsee Alanyan keskustassa, aivan pääkadun varrella. Ravintolan lähistöltä löytyy useita hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, joten se on helppo löytää ja saavuttaa.

Ravintolan aukioloajat vaihtelevat hieman kauden mukaan, mutta yleisesti ottaen se on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Aamiaistarjonta on tarjolla kello 9-11 ja lounas sekä päivällinen ovat tarjolla koko päivän ajan. Ravintolassa on myös erikoistarjouksia ja teemapäiviä, joten kannattaa seurata ravintolan sosiaalisen median kanavia tai kysyä henkilökunnalta ajankohtaisista tarjouksista.

Old Istanbul Restaurant on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Alanyassa. Riippumatta siitä, onko kyseessä lapsiperhe, pariskunta tai ystäväporukka, ravintola tarjoaa herkullista turkkilaista ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Tule nauttimaan turkkilaisista herkuista keskelle aurinkoista Alanyan kaupunkia!