Monaco

Monaco on kaupunkina ja maana hyvin omaperäinen. Monaco on tunnettu erityisesti siitä, miten se on maailman toiseksi pienin itsenäinen valtio. Vaikka näin onkin, ei se meinaa, etteikö Monaco olisi suomalaiselle matkaajalle ideaalinen kohde. Monaco on suomalaisten matkaajien suosima ollut jo vuosia, ja Suomesta lähtee suuri määrä lentoja suoraan Monacoon vuosittain. Monaco on myös juuri loistavasti lähellä kahta suurta turistimaata, joihin voit matkasi aikana poiketa. Nämä maat ovat Ranska ja Italia.

Monaco sijaitsee Ranskan vieressä ja Ranska on Monacon ainoa naapurimaa. Monacossa on monenlaista nähtävää jokaiselle. Esimerkiksi Monte Carlo Historic Rally, on vuosittain pidettävä, jo perinteeksi muodostunut rallikilpailu. Kilpailu on tunnettu ympäri maailman ja on jokaisen ralleista kiinnostuneen unelmakohde vierailla. Tämä on jokaiselle uskomaton kohde nähdä, ja pääset samalla näkemään Ranskan alppeja. Monacon kisat ovat etuoikeus nähdä, joten jos satut paikan päälle tammikuussa, on sinulla todellista onnea matkassa mukana.

Kun Monacossa käyt, kannattaa sinun ehdottomasti käydä kulttuurillisissa kohteissa, ja tietenkin shoppailemassa. Jos myös satut sopivalle ajan kohdalle, on Monacossa myös urheilun ystävälle toukokuussa huikean suuri tapahtuma, Monaco Formula 1 Grand Prix, joka on sanomattakin eräs suurimmista formula tapahtumista koko vuonna .

Lue myös Monacolaisista ruokalajeista.