Norjalaisia makuja

Alanyan suosituimpiin ravintoloihin kuuluu Little Norway, joka tarjoaa norjalaisen keittiön herkkuja lomaileville matkailijoille. Ravintolan menusta löytyy muun muassa perinteisiä norjalaisia ruokia, kuten lohikeittoa, graavilohta ja rakfiskia. Norjalaiset maut ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta, jotka ovat nauttineet autenttisesta ja maistuvasta ruoasta.

Lohikeitto on yksi Little Norways suosituimmista annoksista. Se valmistetaan tuoreesta lohesta ja maustetaan perinteisillä yrteillä. Keitto tarjoillaan yleensä tuoreen leivän tai ruisleivän kanssa. Graavilohi puolestaan on herkullinen alkuruoka, joka valmistetaan maustamalla raakaa lohta suolalla, sokerilla ja yrteillä. Sitä tarjoillaan yleensä salaatin kanssa ja se sopii erinomaisesti osaksi ateriaa.

Rakfisk on toinen mielenkiintoinen norjalainen ruoka, jota Little Norway tarjoilee. Se on perinteinen norjalainen hapatettu kalaliha, joka on valmistettu käymisteitse. Rakfiskin valmistusprosessi kestää useita viikkoja ja se antaa ruoalle ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Rakfisk voidaan tarjoilla esimerkiksi ruisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Tunnelmallinen sisustus

Little Norway on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, joka luo tunnelmallisen ja kodikkaan ilmapiirin ravintolaan. Ravintolassa on paljon puuta, valkoisia pintoja ja norjalaisia koriste-esineitä. Sisustus on yksinkertainen ja tyylikäs, ja se henkii pohjoismaista eleganssia.

Ravintolassa on myös avotakka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa erityisesti talvella. Takkatulen äärellä voi nauttia ruoasta ja seurasta rauhallisessa ympäristössä. Ravintolan valaistus on pehmeä ja tunnelmallinen, ja se luo intiimin ilmapiirin ruokailijoille.

Little Norways sisustus onkin saanut paljon kehuja asiakkailta, jotka ovat nauttineet ravintolan viihtyisästä ja kodikkaasta ilmapiiristä. Se on loistava paikka nauttia herkullisesta ruoasta ja viettää rentouttavaa iltaa ystävien tai perheen kanssa.

Laaja olutvalikoima

Little Norway tunnetaan myös laajasta olutvalikoimastaan. Ravintolassa on tarjolla erilaisia oluita niin Norjasta kuin muista maista. Olutvalikoimassa on sekä tummia että vaaleita oluita, joista jokainen voi löytää mieleisensä vaihtoehdon.

Esimerkiksi norjalaiset oluet ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Niissä maistuvat pohjoismaiset maut ja ne sopivat erinomaisesti yhteen norjalaisen ruoan kanssa. Oluet tarjoillaan yleensä oikeanlämpöisinä, mikä tekee niistä erityisen maistuvia.

Little Norways laaja olutvalikoima varmistaa sen, että jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus löytää itselleen sopiva juoma nautittavaksi ruoan kanssa. Oluen ystävät voivatkin hyvin viihtyä ravintolassa ja nauttia herkullisen ruoan ja hyvän seuran lisäksi myös maistuvista juomista.

Herkullisia kalaruokia

Little Norway on yksi Alanyan suosituimmista ravintoloista, erityisesti kalaa rakastaville matkailijoille. Ravintolan erikoisuus on norjalaiset kalaruoat, joita tarjoillaan tuoreista raaka-aineista valmistettuina ja herkullisina annoksina. Kalaruokia löytyy sekä alkuruokien että pääruokien listalta, joten Little Norway on oiva valinta niin kala-aterian nauttimiseen kuin merenelävien ystävillekin.

Ravintolan valikoimasta löytyy muun muassa erilaisia graavilohiannoksia, kuten klassinen graavilohi smetanakastikkeella tai tillivoilla maustettuna. Lisäksi tarjolla on tuoreita äyriäisiä, kuten katkarapuja, simpukoita ja hummeria. Norjalainen lohi on yksi ravintolan suosituimmista annoksista, ja se tarjoillaan usein sekä grillattuna että uunissa paistettuna. Myös savustettu lohi ja lohikeitto kuuluvat ravintolan valikoimaan.

Norjalainen brunssi

Little Norway tunnetaan myös herkullisesta norjalaisesta brunssistaan, joka houkuttelee paikalle niin turisteja kuin paikallisiakin. Brunssilla tarjotaan laaja valikoima erilaisia kylmiä ja lämpimiä herkkuja, joihin kuuluu niin suolaisia kuin makeitakin vaihtoehtoja.

Brunssilla tarjoiltavia suolaisia välipaloja ovat muun muassa erilaiset juustot, leikkeleet, kalat ja salaatit. Lisäksi tarjolla on paikallisia ja kansainvälisiä leivonnaisia sekä tuoreita hedelmiä. Makean nälän voi tyydyttää valitsemalla itselleen esimerkiksi croissantin tai voileivän päälle levitetyn Nutellan.

Brunssi on tarjolla joka päivä ravintolan aukioloaikojen puitteissa ja se onkin suosittu vaihtoehto erityisesti viikonloppuisin, kun matkailijoita on enemmän liikkeellä. Norjalainen brunssi on mainio tapa aloittaa päivä täynnä energiaa ja herkullisia makuja.

Ystävällinen henkilökunta

Little Norway on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta myös ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnastaan. Ravintolassa työskentelevät ammattitaitoiset tarjoilijat ja kokit tekevät kaikkensa varmistaakseen, että jokainen asiakas viihtyy ja saa hyvää palvelua.

Henkilökuntaa kehutaan paitsi ammattimaisuudestaan, myös ystävällisyydestään ja hymyilevästä asiakaspalvelusta. Heiltä voi aina saada suosituksia ruokavalinnoissa tai apua esimerkiksi erikoisruokavalioita noudattaville vieraille. Little Norwayssa asiakkaan tarpeet otetaan huomioon ja pyritään tarjoamaan mahdollisimman hyvä ruokailukokemus.

Ravintolan ystävällinen henkilökunta on yksi syy siihen, miksi Little Norwayssa palataan vuosi toisensa jälkeen. He osaavat luoda kodikkaan ja viihtyisän ilmapiirin, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia ruuastaan. Huomaavainen palvelu ja hyvä tunnelma tekevät vierailusta Little Norwayssa ikimuistoisen.

Merinäköala terassilta

Kun puhutaan Alanyan suosituista ravintoloista, Little Norway ei jätä ketään kylmäksi. Paikan päällä sijaitseva terassi tarjoaa upean näköalan Välimerelle, ja se houkutteleekin asiakkaita nauttimaan ruoastaan ulkona, ihanan merituulen syleilyssä.

Terassi on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, tarjoten asiakkaille rennon ja raikkaan ympäristön nauttia ateriastaan. Pöydät ja tuolit ovat mukavan tilavia, joten niissä on helppo viihtyä pidempäänkin. Meren kuohut ja ympäröivä kauneus luovat ravintolaan ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee ruokahetkestä entistäkin ikimuistoisemman.

Little Norway on erityisen suosittu sekä turistien että paikallisten keskuudessa juuri terassinsa vuoksi. Paikkaan suuntaavat usein niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin haluten nauttia ateriastaan samalla kun pääsevät ihailemaan upeaa merinäköalaa.

Suosittu lounaspaikka

Little Norway tunnetaan erityisesti suosittuna lounaspaikkana Alanyassa. Ravintola tarjoaa useita vaihtoehtoja herkulliseen lounaaseen, ja ruokalista on laaja ja monipuolinen. Paikasta saa muun muassa erilaisia burgereita, salaatteja, keittoja ja pastoja.

Paikan päällä valmistetut annokset ovat aina tuoreita ja maukkaita, ja niiden raaka-aineet valitaan huolella laadun takaamiseksi. Lounasaikaan Little Norway saattaa olla vilkas, joten kannattaa varautua pieneen odotteluun. Kuitenkin ruoan laatu ja maittavat annokset tekevät odotuksesta ehdottomasti sen arvoisen.

Little Norwayn lounaspaikalle tulee usein myös paikallisia työntekijöitä, jotka haluavat nauttia kiireisen työpäivän keskellä hetken rentoutumisesta ja herkullisesta ruoasta. Ravintola onkin tunnettu hyvästä palvelustaan ja hymyilevästä henkilökunnastaan, jotka tekevät vierailusta entistäkin miellyttävämmän.

Elävästi esitettyjä teemailtoja

Little Norway tarjoaa myös asiakkailleen viihdyttäviä teemailtoja, jotka ovat suosittuja paikallisten keskuudessa. Teemaillat järjestetään säännöllisesti ja niille on aina oma menu, joka liittyy teemaan jollakin tavalla.

Esimerkiksi norjalaisen juhannuksen aikana ravintolassa järjestetään perinteinen juhannusjuhla, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja järjestetään erilaisia kilpailuja ja leikkejä. Illan aikana paikalle saattaa saapua myös paikallisia esiintyjiä, jotka esittävät perinteisiä tansseja tai lauluja.

Teemaillat luovat Little Norwaylle oman uniikin ilmapiirin, ja ne ovatkin erinomainen tapa tutustua norjalaiseen kulttuuriin ja viettää iltaa ystävien tai perheen kanssa. Illan aikana vieraat pääsevät kuin pienelle matkalle Norjaan, nauttien samalla ravintolan tarjoamista herkuista.