Perinteinen egyptiläinen ruoka

Hurghada sijaitsee Egyptissä, ja siellä on tarjolla monia herkullisia perinteisiä egyptiläisiä ruokia. Yksi suosittu ravintola, joka tarjoaa perinteistä egyptiläistä ruokaa, on Shams El Balad. Ravintolassa voit nauttia autenttisesta ja maistuvasta egyptiläisestä keittiöstä.

Shams El Balad tarjoaa monia perinteisiä egyptiläisiä ruokia, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Voit esimerkiksi maistaa taivaallisen mausteista falafelia, joka on paikallinen herkku. Falafelit valmistetaan yleensä kikherneistä ja mausteista, ja ne tarjoillaan usein leivän ja salaan kanssa. Ne ovat täydellinen välipala tai kevyt ateria.

Toinen suosittu egyptiläinen ruokalaji, jota Shams El Balad tarjoaa, on koshary. Koshary on täyttävä ja herkullinen ruoka, joka koostuu yleensä linssistä, riisistä, pastasta ja paistetuista sipuleista. Koshary maustetaan yleensä tomaattikastikkeella ja syödään usein lisänä salaattia ja erilaisia mausteita.

Ravintolassa voit myös maistaa perinteisiä meze-lautasia, jotka koostuvat erilaisista pikkuherkuista. Mezet voivat sisältää esimerkiksi hummusta, babaganoushia, tabboulehia ja erilaisia tahnoja. Ne tarjoillaan yleensä leivän kanssa ja voit valita omat suosikkisi laajasta valikoimasta.

Lounasbuffet

Shams El Balad tarjoaa myös päivittäin vaihtuvan lounasbuffetin, joka on suosittu niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Lounasbuffetissa on tarjolla monipuolinen valikoima egyptiläisiä ruokia, joten jokainen löytää varmasti maukasta syötävää.

Lounasbuffetin valikoima vaihtelee päivittäin, mutta voit yleensä odottaa löytäväsi erilaisia liha- ja kalaruokia, kasvisruokia, salaatteja, leipää ja jälkiruokia. Buffetin ansiosta voit maistella erilaisia ruokia ja valita niistä omat suosikkisi.

Shams El Balad tarjoaa lounasbuffetin edulliseen hintaan, joten se on myös hyvä vaihtoehto budjettimatkailijoille. Ravintolassa voi syödä hyvin ja monipuolisesti ilman suurta lompakon rasitusta.

Tunnelmallinen sisustus

Shams El Balad ei ole vain ruokapaikka, vaan myös viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola. Ravintolan sisustus on perinteinen ja kodikas, ja sieltä löytyy paljon egyptiläisiä yksityiskohtia.

Ravintolassa on sekä sisätiloja että ulkoterassi, joten voit valita haluatko syödä ateriasi rauhassa sisällä vai nauttia ateriastasi ulkoilmassa. Terassilta voi ihailla kaunista merinäköalaa ja nauttia raikkaasta meri-ilman tuoksusta.

Shams El Baladissa voit tuntea olevasi osa egyptiläistä kulttuuria ja nauttia kauniista ympäristöstä samalla, kun maistelet herkullisia egyptiläisiä ruokia. Ravintolasta huokuu lämmin ja kutsuva ilmapiiri, ja siellä viihtyy niin perheet, ystäväryhmät kuin pariskunnatkin.

Shams El Balad on suosittu ravintola Hurghadassa, ja se tarjoaa herkullista perinteistä egyptiläistä ruokaa lounasbuffetin muodossa. Ravintolan tunnelmallinen sisustus ja ystävällinen henkilökunta tekevät vierailusta mieleenpainuvan. Jos olet matkalla Hurghadaan, kannattaa ehdottomasti vierailla Shams El Baladissa maistamassa autenttista egyptiläistä ruokaa.

Suosittuja paikallisia herkkuja

Hurghadan ravintolatarjonta on monipuolinen, ja yksi suositeltava paikka maistella paikallisia herkkuja on Shams El Balad. Ravintola tarjoaa perinteistä egyptiläistä ruokaa, joka on taatusti herkullista ja autenttista.

Kun vierailet Shams El Baladissa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tajinea. Tämä paikallinen ruokalaji koostuu lihasta, yrttimausteista ja kasviksista, jotka haudutetaan pitkään suljetussa saviruukussa. Lopputuloksena on mehevää ja mausteista ruokaa, joka sulaa suussa.

Toinen suosittu paikallinen herkku on kuscus. Tämä vehnäjyvästä valmistettu ruokalaji tarjoillaan yleensä lihan, vihannesten ja kastikkeen kanssa. Kuscus on täyttävä ja maukas annos, joka tyydyttää nälän.

Egyptiläistä keittiötä tunnetaan myös laajasta valikoimasta erilaisia meze-tyyppisiä ruokia, ja Shams El Balad ei tuota pettymystä. Voit nautiskella esimerkiksi hummuksesta, babaganoushista, kebabista sekä erilaisista salaatteista. Näitä suolaisia herkkuja voi tilata monenlaisina yhdistelminä, ja ne sopivat hyvin jaettavaksi isommalla porukalla.

Upeat näkymät merelle

Shams El Balad sijaitsee aivan Hurghadan rantakadun varrella, ja ravintolasta avautuu upeat näkymät Punaiselle merelle. Sijaintinsa ansiosta ravintola tarjoaa unohtumattoman ruokailuelämyksen, jossa pääsee samalla ihailemaan upeita maisemia.

Ravintolan sisustus on modernin tyylikäs ja valoisa, ja suuret ikkunat mahdollistavat upeiden merinäkymien ihailemisen myös sisätiloista käsin. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa päivä kuin nauttia aamiaista tai brunssia Shams El Baladin terassilla ja samalla ihailla auringon kimmellystä merellä.

Myös illallinen Shams El Baladissa tarjoaa upeat näköalat Merenpinnalle, ja ravintola sopiikin erityisen hyvin romanttisiin illallisiin. Voit nauttia herkullisia ruokia samalla kun auringonlasku värjää taivaan punaiseksi ja merenpinnan oranssiksi. Tämä on varmasti kokemus, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Ystävällinen ja avulias henkilökunta

Shams El Baladin henkilökunta on tunnettu ystävällisyydestään ja avuliaisuudestaan. He tekevät parhaansa, jotta asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja viihtyisäksi ravintolassa.

Ravintolan palvelu on ammattitaitoista ja ripeää. Tarjoilijat osaavat suositella sopivia annoksia ja juomia, ja he ovat myös valmiita auttamaan erityisruokavalioihin liittyvissä kysymyksissä.

Shams El Baladin henkilökuntaan voi myös luottaa, jos tarvitsee apua esimerkiksi pöytävarauksen tai kuljetuksen järjestämisessä. He ovat avuliaita ja halukkaita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Suosituista Hurghadan ravintoloista Shams El Balad erottuu upeiden merinäköalojensa ja paikallisen ruokansa ansiosta. Ravintola tarjoaa paitsi herkullista ruokaa myös unohtumattoman ruokailukokemuksen. Jos suunnittelet vierailua Hurghadassa, Shams El Balad kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ravintolavalintaa tehdessäsi.

Live-musiikkia ja viihdettä

Hurghadassa sijaitseva Shams El Balad on yksi kaupungin suosituimmista ravintoloista, ja sen suosio perustuu monipuoliseen tarjontaan sekä viihtyisään tunnelmaan. Ravintolan erityispiirre on live-musiikki, joka tuo mukavan lisän asiakkaiden illalliskokemukseen.

Shams El Baladissa pääsee nauttimaan erilaisista musiikkityyleistä, kuten perinteisestä arabialaisesta musiikista, jazzista ja popista. Ravintolassa esiintyy useita paikallisia artisteja, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman. Musiikki on lempeää ja rentouttavaa, joten illallisen aikana voi rauhoittua ja nauttia korkeatasoisesta musiikista.

Live-esityksiä on lähes joka ilta, joten Shams El Balad tarjoaa monipuolisen valikoiman musiikkia eri makuihin. Esiintyjät ovat ammattilaisia, jotka tekevät kaikkensa tarjotakseen unohtumattoman musiikkielämyksen asiakkaille. Musiikki luo ravintolaan ainutlaatuisen ilmapiirin ja saa ihmisten mielialan nousemaan.

Maistuvat jälkiruoat

Hurghadassa sijaitseva Shams El Balad tunnetaan myös monipuolisesta jälkiruokavalikoimastaan. Ravintola on erikoistunut tarjoamaan herkullisia jälkiruokia, jotka täyttävät kaikki makeannälän tarpeet. Valikoimaan kuuluu niin perinteisiä egyptiläisiä jälkiruokia kuin kansainvälisiä herkkuja.

Ravintolan suosituimpia jälkiruokia ovat muun muassa baklava, joka on klassinen egyptiläinen jälkiruoka. Baklava valmistetaan pähkinöistä ja lehtitaikinasta, joka kastetaan makeaan siirappiin. Toinen suosittu jälkiruoka on kunafa, joka on makea juustotäytteinen leivos. Näitä herkkuja voi nauttia joko yksinään tai yhdistää ruokailun päätteeksi arabialaiseen kahviin tai teehen.

Shams El Balad tarjoaa myös monipuolisen valikoiman kansainvälisiä jälkiruokia, kuten suklaakakkuja, pannacottoa ja crème brûléeta. Jokainen jälkiruoka valmistetaan intohimolla ja laadukkaista raaka-aineista, joten maku on taattu olevan herkullinen.

Hyvä hinta-laatusuhde

Shams El Balad on tunnettu myös hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Ravintola tarjoaa korkeatasoista ruokaa kohtuullisin hinnoin, joten se sopii niin budjettimatkailijalle kuin hemmottelua kaipaavallekin.

Ravintolan ruokalistoilta löytyy vaihtoehtoja eri budjetteihin. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi edullisia falafel- ja kebab-annoksia sekä laadukkaita mereneläviä ja liharuokia. Jokainen ruoka-annos valmistetaan tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, joten laatu on taattu.

Shams El Baladissa kannattaa ehdottomasti kokeilla myös ravintolan illallispaketteja. Paketit sisältävät useita ruoka-annoksia ja juomia ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden maistella ravintolan erilaisia herkkuja. Illallispaketit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, ja ne tarjoavat täydellisen tavan tutustua ravintolan monipuoliseen tarjontaan.

Hurghadassa sijaitseva Shams El Balad on erinomainen ravintolavaihtoehto niille, jotka etsivät hyvää ruokaa, viihdettä ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Ravintola tarjoaa unohtumattoman illalliskokemuksen, joka täydentyy live-musiikilla, maistuvilla jälkiruoilla ja laadukkaalla palvelulla. Shams El Balad on ehdottomasti käymisen arvoinen ravintola, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.