Ravintolan sijainti

El Dahar Restaurant sijaitsee Hurghadan vanhassa kaupungissa, jota kutsutaan myös nimellä El Dahar. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla vain muutaman askeleen päässä Hurghadan merenrannasta. Alue on tunnettu historiallisista nähtävyyksistään, kaupoista ja kapeista kujistaan, jotka luovat autenttisen tunnelman.

Ravintola itsessään sijaitsee pienellä aukiolla, josta avautuu kauniit näkymät merelle. Se on helposti saavutettavissa autolla tai jalan, ja lähistöllä on useita pysäköintipaikkoja vierailijoille. El Dahar Restaurant on myös lähellä monia suosittuja hotelleja, joten se on kätevä paikka vierailla ruokailemassa loman aikana.

Ravintolan tyyli ja tunnelma

El Dahar Restaurantissa vieraat voivat nauttia aitoa egyptiläistä tunnelmaa. Ravintola on sisustettu perinteiseen tyyliin, jossa on käytetty paikallisia materiaaleja ja värejä. Tilassa on miellyttävä ja kodikas tunnelma, johon kuuluu pehmeä valaistus ja mukavat istumapaikat.

Ravintolan sisustus heijastaa myös ympäröivää aluetta, joka on täynnä historiaa ja kulttuuria. Asiakkaat voivat ihailla seinille ripustettuja taideteoksia ja perinteisiä esineitä, jotka kertovat paikallisen kulttuurin tarinaa. Musiikki ja elävä esitys luovat lisää tunnelmaa ja tarjoavat vierailijoille ikimuistoisen illan.

Ruokalistan tarjonta

El Dahar Restaurantin ruokalista tarjoaa laajan valikoiman herkullisia egyptiläisiä ruokia. Annokset valmistetaan tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, ja ne tarjoillaan kauniisti koristelluilla lautasilla. Ravintolan suosituimpia ruokia ovat hummus, falafel, shawarma ja mezzet, joka on joukko pieniä alkupaloja.

Ravintolassa on myös laaja valikoima erilaisia liha- ja kalavaihtoehtoja, joista kaikki valmistetaan perinteisellä egyptiläisellä tyylillä. Asiakkaat voivat valita mieleisensä annokset ja ne tarjoillaan ylellisesti koristelluissa lautasissa. Jälkiruokavalikoima on myös laaja ja tarjoaa herkullisia herkkuja, kuten baklavaa ja halvaa.

El Dahar Restaurant tarjoaa myös juomia, kuten paikallista olutta ja viiniä, sekä virvoitusjuomia ja alkoholittomia juomia. Ravintolasta voi tilata myös virvokkeita ja alkoholijuomia, jotka täydentävät aterian nauttimisen kokemusta.

Kaiken kaikkiaan El Dahar Restaurant on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea aitoa egyptiläistä ruokaa ja tunnelmaa. Ravintolan sijainti ja tunnelma luovat täydellisen ilmapiirin nauttia herkullisista ruuista ja viettää ikimuistoisen illan ystävien tai perheen kanssa.

Suositut ruokalajit

Hurghada on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja kaupungissa on runsaasti erilaisia ravintoloita tarjoamassa herkullisia ruokalajeja. Yksi suosituimmista ravintoloista on El Dahar Restaurant, joka tarjoaa perinteisiä egyptiläisiä makuelämyksiä.

El Dahar Restaurant tunnetaan erityisesti erinomaisista grilliruoistaan. Grillistä löytyy muun muassa erilaisia liharuokia, kuten kebabia, lammasvartaita ja meze-lautasellisia. Liha on laadukasta ja mehevää, ja marinadit ja mausteet tuovat ruokiin runsaasti makua ja aromia. Lisäksi ravintolassa tarjoillaan myös tuoreita siipiä, jotka paistetaan kuumalla grillillä täydellisen rapeiksi ja mehukkaiksi.

El Dahar Restaurantin valikoimassa on myös runsaasti mereneläviä. Ravintola sijaitsee lähellä Punaisenmeren rantaa, joten tuoreet kalat ja äyriäiset ovat aina saatavilla. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi merenelävien grillattua lajitelmaa, jossa on tarjolla erilaisia kaloja, katkarapuja ja simpukoita. Näiden herkkujen kanssa voi nauttia esimerkiksi valkosipuliperunoita tai tuoretta salaattia.

El Dahar Restaurant tarjoaa myös erilaisia kasvisruokia. Ravintolassa on laaja valikoima erilaisia salaatteja ja vihanneksia, joista voi valita haluamansa. Omia suosikkejamme ovat esimerkiksi tabbouleh-salaatti, jossa on tuoretta persiljaa, tomaattia ja bulguria, sekä baba ganoush, joka on grillattu munakoisotahna. Lisäksi kasvisravintolan valikoimaan kuuluu esimerkiksi vuohenjuustosalaatti, falafel ja erilaiset curryt.

Palvelun laatu

El Dahar Restaurantin asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Ravintolassa työskentelevä henkilökunta on aina valmis auttamaan ja vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin. Tarjoilijat ovat hymyileviä ja huomaavaisia, ja he pitävät asiakkaiden tarpeet aina mielessään. He osaavat myös suositella ruokalajeja ja juomia asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin maistaneet egyptiläisiä ruokia.

Ravintolan pöydät ja astiat ovat aina siistejä ja hyvin hoidettuja. Ruokien tarjoilu tapahtuu ripeästi, mutta ei kiirehtien, ja annokset saapuvat pöytään kauniisti lautasillaan. Tarjoilijat ovat myös erityisen huolellisia ruokarajoitteita ja allergioita koskevien toiveiden kanssa, ja he tekevät parhaansa varmistaakseen, että kaikki asiakkaat voivat nauttia ateriastaan rauhassa ja turvallisesti.

Kokonaisuudessaan El Dahar Restaurant tarjoaa laadukasta palvelua, joka tekee vierailusta ravintolassa erityisen miellyttävän. Henkilökunta on aidosti kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä, ja he pyrkivät aina ylittämään asiakkaiden odotukset parasta mahdollista kokemusta varten.

Hintataso

El Dahar Restaurant tarjoaa laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan. Ravintolassa voi nauttia herkullisesta ateriasta ja samalla säästää hieman rahaa verrattuna muihin Hurghadan ravintoloihin. El Dahar Restaurantin hintataso on kohtuullinen, ja ruokia on tarjolla eri hintaluokissa, joten jokainen löytää varmasti sopivan vaihtoehdon omalle budjetilleen.

Esimerkiksi grilliruoat maksavat noin 10-15 euroa, ja merenelävien grillattu lajitelma noin 15-20 euroa. Kasvisruoat ovat hieman edullisempia, ja ne maksavat noin 5-10 euroa. Ruokajuomat, kuten virvoitusjuomat ja oluet, maksavat noin 3-5 euroa.

El Dahar Restaurant tarjoaa myös lounasvalikoiman, jossa on tarjolla edullisempia vaihtoehtoja päivän aterioihin. Lounasta voi nauttia esimerkiksi noin 5-8 euron hintaan.

Kokonaisuudessaan El Dahar Restaurantin hintataso on erittäin kohtuullinen, ja ravintolassa voi nauttia herkullisesta ruoasta ilman suurta budjettia. Se tekee ravintolasta erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea aitoa egyptiläistä ruokakulttuuria edullisesti.

Asiakasarviot

El Dahar Restaurant on yksi Hurghadan suosituimmista ravintoloista, ja se on saanut paljon positiivisia arvioita asiakkailta. Ravintolan palvelu ja henkilökunta saavat kiitosta ystävällisyydestä ja ammattitaidosta. Monet asiakkaat ovat myös kehuneet ravintolan ruokaa, erityisesti sen autenttisia egyptiläisiä makuja. Monet sanovat, että El Dahar Restaurant tarjoaa parasta arabialaista ruokaa Hurghadassa.

Yksi asiakkaiden suosikkiruoista on taateleilla täytetty lammas, joka tarjoillaan perinteisen egyptiläisen riisin ja erilaisten mausteiden kanssa. Myös kasvisruokaa etsivät asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ravintolan valikoimaan ja makuun. Ravintolan laaja juomavalikoima ja herkulliset jälkiruoat saavat myös paljon kehuja.

Asiakkaat ovat myös kiitelleet ravintolan viihtyisää ja romanttista ilmapiiriä. Monet ovat nauttineet istumisesta ravintolan terassilla, josta avautuu kaunis näkymä merelle. El Dahar Restaurantin sijainti keskellä Hurghadan vanhaa kaupunkia on myös saanut positiivista palautetta, sillä sieltä on helppo tutustua lähiympäristön nähtävyyksiin ja shoppailukohteisiin.

Kuljetusmahdollisuudet

El Dahar Restaurant sijaitsee Hurghadan vanhassa kaupungissa, joten sinne on helppo tulla kävellen, jos majoituspaikkasi sijaitsee lähistöllä. Mikäli ravintolaan on pidempi matka, voit käyttää taksi- tai bussipalveluja.

Hurghadassa on myös useita retkiyrityksiä, jotka tarjoavat kuljetuksia eri puolille kaupunkia ja sen lähialueita. Voit esimerkiksi varata retkipaketin, joka sisältää myös aterian El Dahar Restaurantissa. Tällöin sinut haetaan majoituspaikastasi ja kuljetetaan ravintolaan, ja retken jälkeen sinut palautetaan takaisin hotellillesi.

Mikäli et halua käyttää retkiyritysten palveluja, voit myös vuokrata auton tai skootterin ja ajaa itse ravintolaan. Vuokra-autoja ja -skoottereita on tarjolla useissa paikoissa kaupungissa, ja niiden hinnat ovat yleensä kohtuullisia.

Muut huomionarvoiset tiedot

El Dahar Restaurantin aukioloajat vaihtelevat hieman päivästä riippuen. Ravintola on yleensä avoinna lounasaikaan ja iltapäivällä kello 12–15 sekä illalla kello 18–23. Kannattaa kuitenkin tarkistaa aukioloajat etukäteen, sillä ne voivat vaihdella sesongin ja tapahtumien mukaan.

Ravintolassa on myös mahdollisuus tilata ruokaa mukaan, jos haluat nauttia sen omassa majoituspaikassasi. Voit soittaa ravintolaan tilataksesi tai käydä paikan päällä tekemässä tilauksesi. Mukaan ottamasi ruoat pakkauksineen säilyttävät hyvin lämpönsä, joten voit nauttia herkullisesta ateriasta myös omassa rauhassa.

El Dahar Restaurantin hintataso on keskitasoa, ja siellä voi nauttia maukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan. Ravintolassa käy sekä paikallisia asukkaita että turisteja, joten siellä on usein vilkasta ja elävää tunnelmaa. Ravintola on myös suosittu paikka järjestää juhlia tai tilaisuuksia, ja voit kysyä heiltä tarjousta esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai yritystilaisuuksiin.

El Dahar Restaurant tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden maistella herkullista egyptiläistä ruokaa kauniissa ympäristössä. Mikäli suunnittelet matkaa Hurghadaan, kannattaa ehdottomasti poiketa tässä suositussa ravintolassa ja kokea autenttisen egyptiläisen keittiön maut.