Alanyassa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Kaupungin ruokakulttuuri on monipuolinen, ja matkailijat voivat nauttia erilaisista makuelämyksistä. Alanyan ravintolat ovat erityisen suosittuja turistien keskuudessa, ja niitä suositellaan usein vierailijoille.

Alanyassa on tarjolla kaikenlaisia ravintoloita, rantaravintoloista perinteisiin turkkilaisiin paikkoihin ja kansainvälisiin ruokapaikkoihin. Rantaravintolat tarjoavat usein tuoretta kalaa ja äyriäisiä, joita voi nauttia samalla kun ihailee Alanyan upeaa rantaviivaa. Perinteisissä turkkilaisissa ravintoloissa voi kokea paikallisia makuja, kuten mezejä, kebabia ja erilaisia keittoja. Monissa ravintoloissa tarjoillaan myös kansainvälisiä ruokia, kuten pizzaa, pastaa ja hampurilaisia, joten jokainen ruokaintoilija löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

Eräs Alanyan suosituimmista ravintoloista on Dimcay-joki ravintola. Tämä ravintola sijaitsee kauniin Dimcay-joen läheisyydessä, ja siellä tarjoillaan herkullisia turkkilaisia ruokia. Ravintolassa on myös uima-allas, joka tarjoaa virkistäytymismahdollisuuden ruokailun ohessa. Toinen suosittu ravintola on Pasha’s Restaurant, joka sijaitsee lähellä rantaa. Tämä ravintola tarjoaa paikallisia herkkuja, kuten kebabia ja mezejä, ja sen upea merinäköala tekee ruokailusta erityisen nautinnollisen.

Suurin osa Alanyan ravintoloista tarjoaa myös lapsiystävällisiä vaihtoehtoja, joten perheet voivat nauttia paikallisista herkuista yhdessä. Useissa ravintoloissa on myös iltaohjelmaa, kuten live-musiikkia ja tanssiesityksiä, joten illallinen voi muuttua viihdyttäväksi kokemukseksi.

Alanyan ravintolat tarjoavat herkullisia ruokaelämyksiä niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Kaupungin monipuolinen ruokakulttuuri takaa sen, että jokainen voi löytää jotain omaan makuunsa sopivaa. Olipa sitten mieltynyt perinteisiin turkkilaisiin ruokiin tai kansainvälisiin herkkuihin, Alanyan ravintolat tarjoavat laadukasta ruokaa upeissa maisemissa.

 1. Alanya Castle Restaurant – Alanya Castle Restaurant tarjoaa upean näköalan Alanyan linnoitukselle ja Välimerelle. Ravintolan valikoima on monipuolinen ja siellä tarjoillaan perinteisiä turkkilaisia ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja.
 2. Bistro Bellman – Bistro Bellman on viehättävä ranskalainen ravintola Alanyan keskustassa. Ravintolan tunnelma on viihtyisä ja ruoka herkullista. Suositeltavia annoksia ovat esimerkiksi pihvit ja merenelävät.
 3. Byblos Restoran – Byblos Restoran on Alanyan suosituimpia ravintoloita. Sieltä löydät erilaisia Välimeren ruokia, kuten mezejä ja grillattuja liha- ja kala-annoksia. Ravintolassa on myös kauniit näköalat Alanyan satamaan.
 4. Cyprus Restaurant – Cyprus Restaurant tarjoaa aitoja kyproslaisia ruokia Alanyan sydämessä. Ravintolan suosituimpia annoksia ovat turska ja mezejä. Voit nauttia ruoasta ravintolan ulkoterassilla upeiden näköalojen kera.
 5. Filika Restaurant – Filika Restaurant on turkkilainen perheravintola Alanyan keskustassa. Ravintolasta löydät monipuolisen valikoiman turkkilaisia ruokia, kuten kebabia ja lammaspaistia. Ravintolan tunnelma on rento ja palvelu ystävällistä.
 6. Gusto Restaurant & Bar – Gusto Restaurant & Bar tarjoaa herkullista ruokaa ja juomia Alanyan rannalla. Ravintolan valikoimassa on erilaisia grillattuja liha- ja kala-annoksia sekä pasta- ja salaattiannoksia. Voit nauttia ruoasta ja juomasta ravintolan terassilla merinäköalalla.
 7. Kleopatra Restaurant – Kleopatra Restaurant tarjoaa paikallisia turkkilaisia ruokia Alanyan turistialueella. Ravintolassa voit nauttia muun muassa mezejä ja kebabia. Kleopatra Restaurant on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa.
 8. La Cucina Italiana – La Cucina Italiana on italialainen ravintola Alanyan keskustassa. Ravintolasta löydät aitoja italialaisia ruokia, kuten pastaa, pizzaa ja gelatoa. Ravintola tarjoaa viihtyisän ja romanttisen tunnelman.
 9. Little Norway – Little Norway on norjalainen ravintola Alanyan keskustassa. Ravintolasta löydät perinteisiä norjalaisia ruokia, kuten lohta, muikkuja ja poroa. Ravintolan sisustus ja tunnelma vievät sinut Pohjois-Norjaan.
 10. Marina Restaurant – Marina Restaurant tarjoaa upean näköalan Alanyan satamaan. Ravintolassa on monipuolinen ruokalista, jossa on tarjolla niin kalaa kuin lihaa. Voit nauttia ruoasta ja juomasta ravintolan terassilla merinäköalalla.
 11. Mozaik Restaurant – Mozaik Restaurant tarjoaa perinteistä turkkilaista ruokaa Alanyan keskustassa. Ravintolan suosituimpia annoksia ovat esimerkiksi hummus, falafel ja baklava. Voit nauttia ruoasta ravintolan tunnelmallisella terassilla.
 12. Old Istanbul Restaurant – Old Istanbul Restaurant tarjoaa aitoja Istanbulin ruokia Alanyan keskustassa. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi kebabia, çig köfteä ja pideä. Ravintolan sisustus ja tunnelma vievät sinut Istanbulin kujille.
 13. Sultan Sofrasi – Sultan Sofrasi tarjoaa herkullista turkkilaista ruokaa Alanyan keskustassa. Ravintolasta löydät muun muassa kebabia, mezejä ja baklavas. Ravintolan tunnelma on viihtyisä ja palvelu ystävällistä.
 14. Yakamoz Restaurant – Yakamoz Restaurant tarjoaa herkullista turkkilaista ruokaa Alanyan rannalla. Ravintolasta löydät muun muassa kebabia, mezejä ja grillattuja liha- ja kala-annoksia. Voit nauttia ruoasta ja juomasta ravintolan terassilla merinäköalalla.

Alanyan suositut ravintolat tarjoavat matkailijoille unohtumattomia makuelämyksiä. Olit sitten kiinnostunut perinteisestä turkkilaisesta keittiöstä, kansainvälisestä ruoasta tai merenelävistä, Alanyasta löytyy jokaiselle jotakin.

Tämä artikkeli on koonnut yhteen kaupungin parhaat ravintolat, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Olit sitten hintatietoinen matkailija tai haluat hemmotella itseäsi luksuksella, Alanya tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Etsit sitten perhekokoontumispaikkaa, romanttista illallista kahden kesken tai rennon ystäväporukan illanviettopaikkaa, artikkelissamme listaamme vaihtoehdot eri tarpeisiin.

Kohteiden lisäksi voit lukea ravintoloiden arvosteluja ja kokemuksia, jotka auttavat sinua tekemään päätöksen. Voit myös jakaa omat kokemuksesi ja suositella suosikkiravintolaasi kommentoimalla tällä sivulla.

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua löytämään Alanyan parhaat ravintolat. Tämän lisäksi kannustamme sinua jakamaan tietoa sosiaalisessa mediassa ja kertomaan ystävillesi ja perheellesi näistä upeista ravintoloista. Tarjoamme myös mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi ja antaa vinkkejä muille matkailijoille.

Alanyan ravintolat ansaitsevat tulla esitellyksi ja nautittavaksi. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua tekemään unohtumattomia ruokaelämyksiä tässä upeassa lomakohteessa.